Selecteer een pagina

Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden Digitale producten

Laatste update: juli 2019

Deze algemene voorwaarden van de rekenhoek zijn van toepassing op alle aanbiedingen en bestellingen van digitale producten die te koop worden aangeboden op www.derekenhoek.nl. Gebruik maken van een aanbieding of het plaatsen van een bestelling via de webshop van de rekenhoek houdt in dat u deze algemene verkoopvoorwaarden aanvaardt.

Onze gegevens

De rekenhoek, gevestigd te Borger. E-mail: info@derekenhoek.nl

Kamer van Koophandel: 74651439
BTW: NL173026369B01

1: Toepasbaarheid

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en bestellingen van producten die te koop zijn op www.derekenhoek.nl. Als je een bestelling plaatst op de website, ga je met deze Algemene Voorwaarden akkoord. Deze dien je bij het afrekenen dan ook te accepteren.

De voorwaarden kun je altijd op de website bekijken.

2: Prijzen, Betalen & Levering

Alle vermelde prijzen zijn in euro’s en inclusief BTW (21 %).

De betaling van de aangeboden digitale producten op www.derekenhoek.nl geschiedt online en via de aangeboden betaalmethodes. Het product wordt digitaal en na de succesvolle betaling automatisch via email geleverd.

3: Intellectuele Eigendomsrechten & Copyright

– Alle intellectuele eigendomsrechten blijven eigendom van De rekenhoek.

– Op alle producten en content van de website berust copyright.

Dat betekent dat je bijvoorbeeld gedownloade bestanden wel voor jezelf mag gebruiken, maar niet mag verspreiden of zelf commercieel mag gebruiken.

Je mag zonder onze schriftelijke toestemming hier ook geen ‘afgeleide werken’ van te maken.

4: Aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid

De rekenhoek is niet aansprakelijk voor schade die kan voortvloeien uit het gebruik van één van onze producten.

Correspondentie en/of levering vindt plaats via email en internet. U bent zelf verantwoordelijk voor het verstrekken van het juiste(email)adres aan de rekenhoek. Daarnaast bent u ook verantwoordelijk voor het juist instellen van uw PC en eventueel aanwezige programma’s zoals firewalls, spamfilters en virusscanners, zodat aan u verstuurde berichten en digitale producten kunnen worden ontvangen.

5: Restitutie, Retourrecht & Bedenktermijn

Indien de site gedurende langere tijd offline is, om welke reden dan ook, vindt er geen restitutie plaats.

Op de digitale producten van de rekenhoek geldt geen recht van retour. Annuleren van reeds uitgevoerde en geleverde bestelling is om die reden niet mogelijk.

6: Geschillen

Op overeenkomsten tussen ons en jou als consument waarop deze Algemene Voorwaarden betrekking hebben, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.